24 oct. 2009

HTML

HTML pe intelesul tuturor



Cu ajutorul limbajului HTML (Hyper Text Markup Language) poti construi pagini web nu foarte pretentioase insa reprezinta un inceput pentru realizarea site-urilor profesionale. Sigur ca va trebui sa mai treaca ceva timp pana vei putea realiza pagini web complexe ca cele ale marilor firme, insa asa cum spuneam, invatarea limbajului HTML reprezinta un inceput.

Exista multe programe cu ajutorul carora scrierea codului HTML nu mai este necesara, aceste programe scriindu-l in locul tau. Insa aceste programe nu fac subiectul acestui curs, iar pentru a putea construi o pagina web este nevoie cel putin de niste cunostinte elementare de HTML pe care am incercat sa le explicam in cadrul cursului. Cursul de fata se adreseaza, in primul rand, celor care vor sa invete limbajul HTML, si astfel, prin scrierea codului, sa detina controlul absolut asupra viitoarei pagini web.
Scopul cursului "HTML pe intelesul tuturor" este de a explica, intr-un mod cat mai util si in acelasi timp placut, notiunile de baza ale limbajului HTML si odata cu acestea sa initieze viitorii cursanti in tehnica realizarii unei pagini web.


Lectiile cursului sunt: